perjantai 15. helmikuuta 2013

Gooailua

Tassa viimeset paivat ei oo oikeen tehty mitaan mainitsemisen arvoista, lahinna vaan palloiltu taalla. Vaihettiin rantaa ja taa Anjuna eroaa jonkin verran arambolista. Vahan tyylikkaampi mesta mutta pelkkia turisteja ja hinnatkin on vahan kalliimpia. Tanne Gooalle on kylla helppo jumahtaa mutta paikallista kulttuuria ei oo oikein nakyny. Sen sijaan turistibisneksesta syntynytta kulttuuria on vaikka kuinka. Elika jos lahtee Gooalle niin kannattaa ehka panostaa siihen sosiaaliseen lomailuun ja unohtaa ne kulttuurit jne. Toki taalta sitakin loytyy mutta me ollaan pysytty budjetti syista vaan rannan tuntumassa.

Nyt kun ei oo mitaan erikoisempaa kerrottavaa niin heitan vahan intialaisia hintoja ja tammosta.
Elika asuminen taalla Anjunalla (joka on siis vahan kalliimpi kun Arambol) kustantaa keskimaarin 400 rupiaa eli 5,5 euroa. Huoneessa on yleensa tuuletin, sanky ja oma vessa + suihku.
Intialainen ruoka maksaa noin 100-200 rupiaa ja sen kansa tilattava leipa 10-30r. Syominen maksaa siis vahan paalle 2 euroa per ateria.
Bisse on 60r eli vajaa euro. Kaupasta saa 0,66l kingfisherin myos samaan hintaan eli 60-70r.
Katukaupasta ruokaa saa 10-70r ja yleensa ne on kooltaan ravintolaannoksen kokosia.
Netti 40r tunti.
Skopa lainaan paivaksi 200r.
20 km taksimatka noin 300r ja halvemmallakin saa jos tinkii.
Paidat ja muut vaatteet noin 100-500r.
Mainittakoon viela etta Goa on Itian kalleimpia mestoja ja nyt on high seasoni menossa.
Itse syon paivassa kahdesti kunnolla, juon pari teeta tai kokista ja ostan ehka jotain pienta niin rahaa menee paivassa noin 11 euroa.

Kuvia ei nyt jostain syysta voi lisata mutta niita tulee sitten myohemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti