sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Synttarit Delhissa

Jeajea, nyt ollaan oltu viikko Intiassa ja tahan mennessa kaikki aika on kulunut saatamiseen ja totutteluu. Meilla oli ongelma Henkan passin kanssa koska lentokentan virkailija unohti heittaa viisumiin yhden nimikirjoituksen! Huomattiin asia Pushkarissa joka on pieni kaupunki eramaassa. Ei muutakun takas Delhiin hoitaan asiaa. Oltiin lievasti kuumottuneita ja paiseissa mutta loputtomalta tuntuvan saatamisen jalkeen viisumisa on nyt se nimikirjoitus ja loma voi alkaa!


naita Intiassa riittaa^






Eilen oli tosiaan ensimmainen paiva jolloin saatiin olla rauhassa ja vaan ottaa rennosti, ja oli viela sopivasti meikan syntymapaiva! Aamusta mentiin hotellin katolle syomaan aamupalaa ja katteleen maisemia. Tavattiin siella sattumalta kaksi Itavalta laista tyyppia joiden kanssa jaatiin jutteleen. Noh paatettiin sit menna niitten kanssa hommaan niille junalippuja Agraan ja siita Varanasiin. Ei saatu lippuja mutta tormattiin kadulla kahteen paikalliseen jotka halus jostain syyta hengaila meidan kanssa. Toisin kuin melkein kaikki muut "auttavaiset ihmiset" nama kaks tyyppia ei pyytanyt meilta rahaa tai mitaan vaan halusivat vain nauttaa paikkoja. Koska oli mun synttarit niin mentiin porukalla pikalliseen baari ravintolaan jossa tilattiin tikka masalat ja kingfisher tornit :D Siina tuli sit puheeks kaiken laista esim toinen niista Intialaisesta kaverista oli vasta 23 vuotias mutta naimisissa ja lapsiakin oli. Selvis tosiaan etta sekin avioliitto oli kaverin aitin jarjestama. Kuitenkin porukka nayttas tykkaavan systeemista ja naakin tyypit oli tosi tyytyvaisia asiaan. Niittn mielesta vanhempien jarkkaama avioliitto on tosi hyva koska kylla aiti tietaa kuka tytto on sopiva sulle :D Kylla taytyy sanoa etta Intia on tosi erilainen maa kuin Suomi. Baarista mentiin Itavaltalaisten kanssa takas hotellille ja katolle hengailemaan ja jutteleen. Oli tosi mukavia tyyppeja ja huomattiin etta meilla on paljon yhteista. Vaihdettiin osotteet ja numerot ja jos oon Gooalla helmikuun lopussa niin sovittiin etta nahdaan siella uudestaan!

Oli siis aika mukavat synttarit ja nyt on paljon relaksoituneempi olo kaiken tan viisumi saatamisen ja stressaamisen jalkeen. Juuh ei tas mitaan tanaan lahtee kolmelta juna Gooalle. Matka kestaa semmoset kepeat 40 tuntia mutta mikas siina!

 
Siina itavaltalaiset ja Intialainen kaveri. Kuva vahan huono.
 
 
 
Ganesh tai vastaava Pushkarissa

 
Jos ootte joskus intiassa kannattaa kavasta Pushkarissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti