keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hampi

Skipataan nyt melkein kaikki Gooalla tapahtuneet koska en sanut tanne yhtaan kuvia joten heitin ne facebookkiin, mista niita voi kayda katteleen. Sen veran voin kertoa etta tutustuttiin suomalaisiin joitten kanssa hengailtiin pari kolme paivaa kunnes Henkan piti lahtea. Syotiin haita, mentiin Goa trance festareille, chilautettiin ja tammosta.

Elika meika on talla hetkella Hampissa, joka sijaitsee etelassa, Karnatakan osavaltiossa. Toissapaivana Henkka lahti meneen ja itse jain yksin Panajiin kaupunkiin ja olin lievasti sanottuna paiseissa. Oli taas aika pahat vatsakivut paalla, piti loytaa sairaala, hotelli, bussiliput Gokarnalle jne. Noh loysin suht ok hotellin mutta bussilippuja kysellessa selvis etta eihan sielta Gokarnalle paase vaikka porukka Anjunassa niin vakuutteli. Paatin sitten etta meen Hampiin jonne oli tarkotus menna vasta Gokarnan jalkeen. Sairaalakin loyty ja loppu paivan totuttelin yksin matkustamiseen.

Kylla se vaan on aika erilaista lahes kuukauden jalkeen huomata etta kaikki paatokset pitaa teha ite ja ei voi oikein jutella niita naita kellekkaan, ellei mene itse tutustumaan. Paivat Panajissa kulu tosi hitaasti ja eilen piti viela checkata ulos hotellista kahdeksalta aamulla, joten paiva meni rinkka selassa harhaillen ja puistossa nukkuessa. Loysin jotenkin bussiaseman illalla, ja matkalla hampiin tutustuin yhteen ranskalaiseen vanhempaan tyyppiin. Ei oikein englanti sujunut puolin ja toisin mutta oli ihan siistia jutella. Varmaan tormaillaan taalla Hampissa joku paiva.

Hampista sen verran, etta aivan uskomaton paikka! Joka puolella on surrealistisia kivimuodostelmia ja muinaisia raunioita seka overi hindutemppeleita. Tulee mieleen joku Indiana Jones tai Angor wat tms. meinaan aikamoinen argeologin paratiissi taa paikka on.
Hampin kyla on aikamoinen travellerighetto mutta se ei meikaa haittaa silla tammosta levyttely paikkaa oon ettinytkin. Loytyy nettia, matkatoimistoa, ravintolaa, matkamuistoa, kirjakauppaa, hierontaa, takseja jne.
Suunnitelmissa ois vuokrata fillari ja lahtee pyorailemalla tutkimaan naita raunioita jotka levittaytyy noin 7 kilometrin alueelle. Nyt pari paivaa pitaa kuitenkin ottaa vaan rennosti ja totutella naihin +35 asteen kepeisiin ja tuulettomiin lampotiloihin.

Mitaan syvallisempaa settia en viela tallakaan kertaa keksinyt mutta varmaan seuraavaks semmosta tiedossa + seikkailut taalla Hampissa!

Hajotkaa pakkaseen!


1 kommentti: