perjantai 8. helmikuuta 2013

Junamatka ja Goa

Gooalla ollaan!
Viimeset pari paivaa on tullu lomailtua perus rantalomaa taalla ja meno on aika rentoo.
Mutta tosiaan: tanne tulo oli aika mielenkiintoinen tapahtuma.
Paatettiin ottaa Delhista juna jolla matka kestaa noin 40 tuntia. Yleisesti ottaen junalla matkustaminen on omasta mielesta sen verran mukavaa hommaa etta suosittelen kayttamaan sita liikkumiseen jos taallapain maailmaa seikkailet. Me matkustettiin viela vahan paremmassa luokassa mutta myos halvemmissa on kohtuu mukavaa.


Ensimainen paiva junassa oli leppoisaa ja tutustuttiin taas pariin uuteen tyyppiin. Agrassa kyytiin nousi kaks reppureissaajaa. Toinen oli Sabine Saksasta ja toinen Clancy Australiasta. Lisaks tavattiin paikallinen perhe/kaveriporukka, jotka oli menossa Puneen. Niitten kanssa tuli juteltua niita naita ja varsinkin Intialaiset oli hyvin kiinnostunieta vahan kaikesta. Selitti ihan innoissaan Intiasta ja kyseli Suomen menosta jne.Nyt tietaa taas paljon eneman Intialaisesta elaman menosta ja sai pari uutta frendia taalta. Harmi vaan etten tajunnut kysyy osoitteita syysta joka tulee kohta. No kuitenkin eniten kummastutti se, etta kuinka isolla porukalla ne oli liikkeessa. Oli ystavaa, enoa, aitia, isaa, serkkupoikaa ja tutun tuttua. Jollain asemalla niitten tati ja muutama muuta sukulaista tuli moikkaan naita noin viideksi minuutiksi ja siina vaiheessa koolla oli varmaan koko suku :D

Oli siis oikein mukavaa mutta Toisen paivan iltana kun Intialaiset lahti junasta alko tuntuun silta etta kaikki ei nyt oo ihan kunnossa. Katala junaruoka oli vissiin saastunutta ja seuraava yo meni kiekkoo heittaessa junan vessassa. Se oli kylla semmonen kokemus jota ei toivois pahimmalle vihamiehellekkaan.
Jostain syysta kuitenkin heti kun saavuttiin Gooalle olo parani todella paljon ja Aamu kymmenelta pysty jo juomaan muutakin kun vetta. Pari ekaa paivaa talla olo on ollut kuitenkin vahan hutera.

Sabine jai Candolim beachilla ja Clancy Anjunalla, mutta vaihettiin osotteet ja nyt ois tarkoitus etta tavattais Sabine taalla arambolilla tai sitten myohemmin Keralassa johon ajattelin suunnata seuraavaksi. Myos Clancy on ilmeisesti tulossa Keralaan.

Arambol beachin pohjois paaty ja meidan asumus turkoosin varisen rakennuksen ylapuolella olevat vihreat hokkelit
Mutta joo nyt on olo mita mainioin ja taalla on kylla hyva ottaa lepoa ja rentoutua. Tasta Arambolista jossa nyt ollaan pieni tietoisku:
Tosi chilli mesta ja trooppisin paikka missa meika on koskaan ollut. Asuminen on todella halpaa, venalaisia turisteja on paljon ja jonkin verran myos old school reppureissaajia eli hippeja sun muita yoogaheeboja.
Hyvaa: halpuus, korpit, rannan pituus (oman arvion mukaan yli 4km helposti.), riippumatto, chillaaminen.
Huonoa: paljon turisteja, otokat ja roskat.




Kiipesin meidan huoneen ylapuolella olevalle kukkulalle

Todella vaikuttavan nakoiset maisemat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti