tiistai 5. maaliskuuta 2013

Om

Nyt on taalla Gokarnalla tullu melkein viikon paivat vietettya ja alkaa tuntuun etta vois vaihtaa maisemaa. Niin typeralta kuin se kuulostaakin niin alkaa jo taa kuumuus ja rannat tympiin ja seuraavaks alan pikku hiljaa valumaan pohjoiseen pain. Todella hyvin on aika kulunut taalla ja ollut siistia mutta eikohan taa ollut nyt tassa talta kertaa.
Mitaan erikoisempaa ei oo tullu tehtya vaan oon vaan lahinna ollut ja hengaillu tyyppien kanssa. Taalla on jonkin verran myos suomalaisia seka aikaisemmin tapaamiani ihmisia Gooalta ja Hampista.
Om beach missa itte oon, on naista Gokarnan rannoista se suosituin ja omastakin mielesta paras. Meisinkia on Gooaan verrattuna vahan muttei taa oo kuitenkaan mikaan autioranta.

Matkasta tanne Gokarnalle sen verran etta sattui pieni vaarinkasitys ja yo bussilla kun olin tulossa tanne niin heraan aamulla jostain random suurkaupungista, Mangaloresta! Alkuhammennyksen jalkeen pikaisinta tieta bussiasemalle ja julkisilla busseilla 7 tunnin matka Gokarnalle joka oli siis 300 kilometria Mangalorea pohjoisempana :D

Mutta joo taa Gokarna on ihan siisti mutta helppo paikka jumahtaa paikoilleen. Aloinkin tossa eilen hommailemaan junalippuja jonnekkin ja intialaiseen tapaan omat suunnitelmat ei koskaan toteudu vaan pitaa joustaa aika paljon. Alkujaan piti menna takaisin Pushkariin mutta eihan sinne paase kuin aikaisintaan viikon paasta. Sitten yritin vaan saada junalippuja jonnekkin mutta jostain syysta aina vaan "nod possible sir, definitely nod possible!" Aloin jo hieman huolestua etta paasenko taalta ollenkaan minnekkaan mut sit onnisti ja sain kaytannossa viimeisen lipun Varanasiin menevaan junaan. Eli siis next destination: Varanasi



mooro

that's where I live


Hienoin auringonlasku tahan mennessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti